На Росії дали прогноз щодо наступника Путіна

Наступником президента Росії Володимира Путіна може стати людина, яка ще більше буде налаштована на ведення військових конфліктів.

Дмитро Биков

Про це в інтерв'ю журналісту Євгену Кисельову в його авторській програмі на телеканалі "Прямий" заявив російський поет Дмитро Биков, який порівняв ситуацію з подіями в Німеччині в 1930-х роках, коли при владі був Пауль фон Гінденбург, передають Патріоти України.

"Порівняйте, яка історія. З застою буває два виходи. При Гінденбургу теж був застій. Після сірих можуть прийти білі, а можуть чорні. Тому у нас був застій досить оптимістичний в 85-86 роках, і то з катастрофічним розвалом країни. А тут, бачите, як два фактора", - сказав він.

Биков припустив, що незабаром Росію очікують "серйозні, образливі і травматичні приниження". "Починаючи з Олімпіади, цього буде більше. І це дуже прикро. Люди, які радіють санкціям, вони мені зовсім не зрозумілі. А люди, які з іншого боку зубожіють - це теж досить вибуховий шар. І я дуже боюся, що до 24 року Путін призведе до функції Гінденбурга якогось, не скажу, нациста, але людину, яка не буде його переслідувати постфактум. це може бути хтось або з середовища радикальних націоналістів. Загалом, це буде людина, на тлі якого Путін буде викликати посмішку і розчулення", - додав поет.

Він прогнозує, що в 2024 році Путін на вибори не піде. "А навіщо? Є тільки одні люди, один шар, який може йому гарантувати абсолютну недоторканність. Вони будуть казати: так, він, звичайно, багато чого не міг, він був обмежений, зв'язаний, але все-таки з колін почав піднімати він. Як Ленін при Сталіні. Ми ще фашизму сьогодення не бачили. Я зараз говорю, що Росія фашизуєтся. Але ще цього фашизму не було. Це все поки квіточки. А ось ці ягідки до 24 року можуть дозріти. Це може бути хтось із "ДНР"/"ЛНР". Вони готуються. Це може бути хтось із таких мілітаристів-технократів, типу Рогозіна, але серйозніший", - заявив Биков.

"Ось хтось з пташенят гнізда Суркова ... Знаєте, Сурков же любить трішки демонічні експерименти. І грає в такого ж літератора. Так що, мені здається, можуть прийти люди, орієнтовані на велику війну. І ось як би нам тоді не втратити країну в цілому. Тому що вони будуть правити, звичайно, недовго, але дуже криваво. І тут вже дійсно розбіжиться все, що встигне втекти, вимре все, що не встигне. А що буде з Росією після цього - можна згадати, що було вже в історії, коли такі люди брали владу. Іноді м'яко, іноді жорстко, але закінчувалося це завжди погано. Погодьтеся, що навколишнє середовище сприяє цьому - середовище депресивне", - резюмував поет.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...