На Росії госпіталізували "зірку" радянської естради

Відомому 69-річному російському співакові Валерію Леонтьєву знадобилася термінова медична допомога напередодні одного з концертів.

Валерій Леонтьєв

Як повідомляє Telegram-канал Super, через раптові проблеми виступ Леонтьєва в Тулі довелося скасувати, передають Патріоти України.

"Артистові терміново викликали швидку допомогу. З'явилися повідомлення про те, що Леонтьєв знаходиться без свідомості і його збираються госпіталізувати і відправити в Москву", - написано в повідомленні.

Представниця артиста підтвердила наявність проблем зі здоров'ям у Леонтьєва. При цьому прес-секретар співака додала, що у нього просто "піднявся тиск. Швидка приїжджала, але не більше того".

"Валера поїхав на своїй машині. Він тільки відпрацював тур по Далекому Сходу" - заявила вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...