На Росії палає одне з найбільших деревообробних підприємств (фото, відео)

У неділю, 1 квітня, в Бокситогорському районі Ленінградської області на одному з найбільших лісопильних заводів сталася серйозна пожежа.

Про це розповіли в Головному управлінні Міністерства надзвичайних ситуацій по Ленінградській області, передають Патріоти України.

Відзначається, що підприємство розташоване в селі Чудці Самойлівського сільського поселення Бокситогорського району, - близько 7:00 1 квітня на його території загорівся склад готової продукції.

На момент прибуття на місце пожежників площа пожежі становила 400 квадратних метрів, і їй присвоїли другий рівень складності, однак, вже о 10:25 площа збільшилася до 2000 кв. м., і рівень складності підвищили до третього. Гасіння ускладнюється поривами вітру. Задіяли 26 одиниць техніки та 73 людини особового складу. За попередніми даними, загрози населенню немає.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...