На Росії повідомили тривожну новину для Путіна

Президент Росії повинен враховувати, що більшість росіян бояться початку Третьої світової війни через активність РФ в Сирії.

Про це російський політолог Дмитро Орєшкін розповів в колонці на "Апострофі", передають Патріоти України.

Згідно зі статистичними даними, 57% громадян Росії серйозно стурбовані можливістю початку Третьої світової війни між РФ і США через Сирію.

"Це цілком міфологічний погляд, але він побічно показує, що сирійська епопея непопулярна в очах путінського виборця. Люди не розуміють, що там робить Росія, які переслідує інтереси. Ось конфлікт навколо Криму росіянам ближчий. Вони вважають, що треба було відібрати Крим в України, оскільки він "російський" і так далі. Тобто кримська міфологія глибоко вкорінена", - зазначив політолог.

"Тому Путіну ні з якої точки зору не цікаво вплутуватися в близькосхідний конфлікт. Підігрівати інтерес - так, але самому воювати - по мінімуму. Він в Сирії вже досить багато втратив, а якщо й надалі кудись зникатимуть літаки, вертольоти і люди, то буде накопичуватися роздратування, зокрема й серед патріотичного путінського електорату. Тому він дистанційно підтримуватиме напругу, підкидаючи туди дров", - додав Орєшкін.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...