На Росії розгорівся черговий гучний скандал: Відомий актор звинуватив співвітчизників у "нахабстві і хамстві"

Ще тліє згарище, викликане лютневим інтерв'ю популярного актора Олексія Серебрякова, який заявив, що головна національна ідея в Росії - «це сила, нахабство і хамство»...

Даниїл Козловський

І ось тепер майже тими ж словами охарактеризував співвітчизників кумир мільйонів росіян Даниїл Козловський, передають Патріоти України.
Зірка фільмів «Духless», «Екіпаж» і «Вікінг» зняв як режисер, продюсер і автор сценарію драму «Тренер». У ній розповідається про футболіста, який зі скандалом завершив свою кар'єру, поїхав в маленьке місто і став там тренером місцевої футбольної команди. Картина повинна вийти в російський прокат 19 квітня.
У п'ятницю, 6 квітня, Козловський дав інтерв'ю sports.ru, в якому зауважив, що його здивували негативні коментарі російських глядачів, які подивилися трейлер «Тренера».
«Обратите внимание — никто не говорил про сам материал. Дерьмо летит либо в сторону российского футбола, либо в меня. Такого количества ненависти я вообще не ожидал. Я показывал ролик в Европе, в «Челси», в Лондоне, в Ирландии, в Штатах. Там все округляют глаза: «Мать твою! Это кто сделал? Наши?» — «Нет, наши, русские», — отвечаю. А в России, с***, сплошная ненависть и хамство. Пишут столько гадостей, что порой теряешься. Думаешь: «Ну что у вас за жизнь-то такая х******, что в вас столько злобы», - сказав Козловський.
На актора тут же обрушився потік критики, який тільки набирає міць. На екрані все ті ж - першими прокоментували слова актора і режисера музикант Юрій Лоза, що перетворився в модного блогера, і режисер Станіслав Говорухін. Говорухін назвав Козловського невдахою, слабаком, який зняв поганий фільм і тепер злиться. Лоза заявив: «Ну, а что ж он ерунду-то болтает? Почему россияне только злобные? А что, латыши, эстонцы не такие?».
За Данилу заступився режисер Олексій Учитель, у якого Козловський грав у фільмі «Матильда». Через цю картини Учителю в 2017 році довелося пережити масу неприємних моментів. Піднялася ціла кампанія, організована сучасними мракобісами. Її метою була заборона фільму. «Матильда» все ж вийшла в прокат.

Олексій Учитель назвав висловлювання Даниїла Козловського правильними, оскільки люди, які критикують фільм по трейлеру, не розуміються в кіноіндустрії. "Он говорит о тех, как я считаю, довольно беспочвенных заявлениях людей, непонимающих, что такое киноиндустрия. Мне кажется, что о России он не говорит ничего. Я считаю, что он правильно отзывается, потому что он говорил не о зрителях", - зазначив Учитель. Він додав, що негативні висловлювання про «Тренер» можуть бути частиною «офіційної кампанії окремих людей».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...