На Росії відкрили таємницю Єльцина

Колишній радник президента Росії Володимир Шевченко, який створював і очолював службу протоколу Кремля в 1990-і роки, розповів про випадки, коли главі російської держави на офіційних заходах наливали воду замість горілки.

"Коли був стан поганий, то офіціант міг налити воду замість горілки. Це припустимо за станом здоров'я", - цитують колишнього держслужбовця росЗМІ, передають Патріоти України.

Він відмовився називати прізвища перших осіб, при яких траплялося подібне, проте автори телепередачі натякнули, що мова йде про першого президента Росії Бориса Єльцина. "Винятки були, тільки коли Борис Миколайович Єльцин "працював з документами", - говорить голос за кадром перед розповіддю Шевченка про заміну алкогольного напою на воду в президентській чарці.

В цілому, за словами колишнього начальника кремлівського протоколу, таке практикувалося вкрай рідко. "Я не пам'ятаю такого, щоб воду наливали президенту СРСР Михайлу Сергійовичу (Горбачову - ред.). Є чарка, підняв, але - пригубив, поставив. Це твоє питання. Є здоров'я - перекинув, як то кажуть, повну", - згадує 79- річний Шевченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...