На Росії визнали, що атомні підводні човни РФ перестали бути невидимими для США

Рівень гучності 4-го покоління російських підводних човнів відстає від атомних субмарин ВМС США не менше ніж на 10 децибел

Американські військові літаки отримали можливість легко виявляти атомні підводні човни-"невидимки" виробництва РФ. Про це повідомляє російський Військово-промисловий кур'єр у випуску за 23-29 жовтня, передають Патріоти України.
Відзначається, що США активно відпрацьовують нові способи виявлення підводних човнів.
За інформацією журналу, офіцери-підводники з Североморська наклали траєкторію польоту американського розвідувального літака Orion на карту розташування російських атомних підводних човнів в ході навчань. "Всі десять точок повороту його маршруту припадали якраз на місця розташування наших човнів", - відзначає автор матеріалу Максим Климов, роблячи висновок, що американський літак-розвідник навіть не шукав субмарини, а прямував до конкретної точки.
Orion виходив без будь-яких галсів точно на російський підводний човен, скидав буй і йшов до наступного, підкреслюється в публікації.
Видання також звертає увагу на відставання рівня шумності четвертого покоління російських підводних човнів від багатоцільових атомних субмарин ВМС США не менше ніж на 10 децибел. При цьому, як показують дослідження, при однаковому рівні гучності багатоцільові підводні човни "Северодвинск" і "Казань", очевидно, розвивають значно меншу швидкість, ніж американські підводні човни типів Virginia і Seawolf. Видання зазначає, що це вкрай серйозний тактичний недолік, наслідки якого поки не цілком усвідомлені.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...