На Росії заговорили про повернення Криму

Росії неодмінно доведеться робити кроки з повернення анексованого Криму Україні, інакше у РФ не буде майбутнього.

Про це заявив російський журналіст Олександр Риклін, який докорінно не погодився зі словами екс-віце-прем'єра РФ Альфреда Коха про те, що будь-яке керівництво ніколи не поверне Україні анексований Крим, бо для будь-якого російського політика це стане політичним харакірі, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Мені здається, що взагалі у будь-якого, або майже у будь-якого наступного глави російської держави просто не буде ніякої іншої опції, крім як повернути Крим, або принаймні почати рухатися в цьому напрямку. Тому що ніякого повернення в цивілізоване співтовариство, а без цього у російської економіки і взагалі у російської держави немає майбутнього, неможливе без цього заходу", – каже росіянин.

Разом з тим Риклін погоджується, що саме зараз російський народ дійсно не підтримає таку ідею, але тільки лише через потужну пропаганду, яку потрібно зломити. На повернення Криму потрібен час, але кроки в цьому напрямку доведеться робити.

"Якщо почати російському народу розповідати в деталях і подробицях, що відбувалося з внутрішньою політикою РФ за останні 20 років, то це можна їм пояснити", – вважає російський журналіст.

"Мене дико дратують будь-які розмови про те, що російський народ тупуватий і взагалі не розуміє, що відбувається навколо. Це не так. Дійсно величезна частина народу сьогодні занурена в морок божевільної пропаганди, яка дійсно виявилася дієвою. Але як тільки почнуть працювати інші механізми, з'явиться реальна свобода слова, будуть проведені масові розслідування, в тому числі і в сфері ЗМІ, я вас запевняю, думка величезного числа людей зміниться, в тому числі і на цю проблему", – додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...