На Росії заявили про майбутню війну з Америкою через Україну (відео)

Російський вчений Євген Сатановський заявив, що діалоги Росії і США безглузді, а конфлікту між ними, в Україні або Сирії, не уникнути.

Про це відомий російський сходознавець сказав в ефірі телеканалу "Росія 1", беручи участь в прокремлівської пропагандистської передачі "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим", передають Патріоти України.

"Нічого путнього у нас з усіх цих діалогів не відбудеться, чи буде це зіткнення в Сирії, або в Україні, або і там, і там - не знаю, і навіть пророкувати не беруся", - заявив Сатановський в контексті обговорення зовнішньої політики США.

На даний момент свою причетність до війни на Донбасі Росія офіційно не визнає, а в Сирії офіційні і неофіційні підрозділи РФ беруть участь у громадянській війні на боці правлячого режиму Башара Асада.

Євген Сатановський - відомий в Росії експерт по Близькому Сходу, засновник і президент наукового центру «Інститут Близького Сходу».

Фрагмент з висловлюванням про конфлікт - з 4:10.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...