На Росії знову горів торговий центр (відео)

У російському місті Якутськ вогонь охопив ТЦ "Сахаекспоцентр". Пожежа спалахнула на другому поверсі будівлі.

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на інформацію очевидців в соцмережах, передають Патріоти України.

"Джерело загоряння знаходиться в одному з магазинів з одягом на третьому поверсі. Вогонь і дим швидко поширюються по поверху", - говориться в повідомленні.

На місце прибули рятувальники, які почали евакуювати відвідувачів торгового центру. Багато людей самі спішно покинули будівлю. Пожежні перевірили інші п'ять поверхів - заблокованих вогнем людей там не виявили. Постраждалих в результаті пожежі немає.

Зазначають, що в травні 2018 року будівлю ТЦ "Сахаекспоцентр" було тимчасово закрито на вимогу прокуратури через порушення заходів протипожежної безпеки. Суд відхилив позов прокуратури і торговий центр відновив свою роботу в кінці травня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...