На Росії звинуватили Україну у величезних боргах перед СНД

Росія заявила про те, що Україна не сплатила до бюджету СНД понад 300 мільйонів рублів.

З такою заявою на брифінгу виступила офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова, зазначивши при цьому, що тим самим Україна нібито створює істотні фінансові труднощі в роботі організації. Про це передають Патріоти України з посиланням на "РИА Новости".

"За чотири з лишком роки Україна не внесла жодної копійки до єдиного бюджету органів СНД, тим самим створивши суттєві фінансові труднощі в роботі організації", - наголосила Захарова. У той же час Захарова зазначила, що вихід України з СНД негативно позначиться на простих українцях.

"Сумно, що від цих очевидно політизованих дій Києва постраждалими виявляться прості громадяни України, яким вихід із співдружності підноситься як єдина можливість просунутися на шляху до заповітної мети - інтеграції з ЄС. СНД ніяк, жодним чином, не заважала українській стороні активно цим займатися. Навпаки, на наш погляд, ресурси регіональної співпраці в рамках організації лише посилювали або могли посилити внутрішній потенціал країни, зміцнили б її економіку, допомогли б у боротьбі з корупцією, однак цю обставину нинішня українська влада, судячи з усього, до уваги не бере, керуються геополітичним задумом стратегів українських подій - повністю розірвати зв'язки України з Росією та СНД", - сказала Захарова.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...