На російському кордоні українців висаджують із поїздів, - ЗМІ

У Росії прикордонники висаджують українців та інших іноземців з поїздів, які слідують з Білорусі.

Про це повідомляє білоруське видання tut.by, передають Патріоти України.

«Їхав у відрядження до Пітера з Мінська, і ось зняли з поїзда. Я був не один такий, ще таджики, казахи, вірмени. Людей 15. Всі були в шоці», - розповідає українець Андрій Максютенко.

Відзначається, що на російській станції Невель прикордонники висадили всіх пасажирів без російського або білоруського паспорта і виписали їм штраф. «Автоматично шиють статтю« Незаконне перетинання кордону », 3000 російських рублів штрафу і місяць на оплату. Навіть незважаючи на наявність посвідки на проживання в Москві, наприклад. На «газельці» відвезли в міграційну службу, потім на вокзал, щоб купити квиток назад, повернули документи - і їдь », - розповідає один з потерпілих.

Як пояснили російські прикордонники, кордон між Росією і Білоруссю вільно можуть перетинати тільки громадяни цих двох країн. А іноземці можуть законно потрапити з Білорусі в РФ тільки літаком з мінського аеропорту. Або через тристоронній пункт пропуску «Веселівка» - «Сеньківка» - «Нові Юрковичі».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...