На що націлився Путін? "Росія спробує зірвати вибори в Україні", - американський генерал

Росія буде всіляко намагатися задіяти свої важелі на президентських виборах в Україні, щоб українці втратили впевненість в їх результатах.

Таку думку висловив американський генерал-лейтенант Бен Ходжес, в минулому - командувач Сухопутними силами США в Європі, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Про загрози з боку Росії у період виборів

Певен, що буде втручання або через загрозливу діяльність, або кібератаки, або спроби підірвати довіру людей до результатів. Ось чого я очікую найбільше - їхніх дій, спрямованих на те, щоб українці втратили впевненість у результатах. Впевнений, що члени уряду та інші високопосадовці приділяють велику увагу захисту чесності виборів.

Не знаю, чи варто очікувати якихось конкретних дій після виборів. Сподіваюся, незалежно від результатів двох турів відбудуться три речі. По-перше, Росія виявить повагу до волі українських виборців. По-друге, негайно звільнить 24 українських моряків, які перебувають у в'язниці в Москві, і поверне три незаконно захоплені кораблі. І по-третє, я сподіваюся, що Росія, як закликає решта світу, поверне Україні Крим.

Про корупційні скандали та підтримку України

В України дуже багато друзів. Дуже багато країн та лідерів бажають Україні успіху, реалізувати свій потенціал та бути достойною відважності своїх солдатів. Усі хочуть, щоб Україна була успішною. Але коли ви продовжуєте бачити такі повідомлення, звісно, є ймовірність, що згодом друзі України втратять впевненість.

Зрозуміло, що й росіяни це використовують, як тільки можуть, щоб посіяти розкол серед українців, щоб українці втратили впевненість у собі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...