На шляху до Ілліча: Симоненко відправився на Москву (фото)

Лідер забороненої в Україні Комуністичної партії Петро Симоненко вранці 5 липня вирушив на літаку в Москву транзитом через Мінськ.

Фото: Facebook / Iryna Gerashchenko

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила віце-спікер Верховної Ради, Уповноважений президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко, передають Патріоти України.

"Погано бути інтелігентними дівчатами. Ми з Ольгою (представником України в Тристоронній контактній групі Ольгою Айвазовською. - Ред.) - до Мінська. Перед нами через пару рядів Петро Симоненко з іще одним опозиційним молодим парламентським даруванням, явно в Москву", - написала вона.

"Виховання не дозволяє висловити все, що думаємо з приводу цих персонажів. Хоча "фе" їм сказали. Голосно. Зустріти о 5 ранку комуніста гірше, ніж встати з лівої ноги. Будемо зараз голосно обговорювати біографію Степана Бандери і святкувати, що в Києві тепер бульвар його імені", - додала Геращенко.

Пізніше вона опублікувала знімки Симоненка з мінського аеропорту.

"Пасажири, які в Мінську транзитом на Москву, переходять в аеропорту на другий поверх - і там заповітні літаки. Петро Симоненко мчить на Москву", - написала вона.

Зустріч із Симоненком також прокоментувала Айвазовська.

"Хто на Мінськ, а Петро Симоненко - на Москву транзитом. Навіть на бізнес-клас куратори не дають "комуністу". Такі ці маршрути підступні, що ніде і сховатися від очей пасажирів. З Іриною Геращенко нова серія contra spem spero (сподіваюся всупереч очікуванню . - Ред.). Сьогодні відбудеться чергове засідання ТКГ і робочих підгруп", - зазначила вона на своїй сторінці в Facebook.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...