На столичній Оболоні виявили тіло 16-річної дівчини з ознаками насильницької смерті

В Оболонському районі Києва на Вишгородській поліцейські виявили тіло зниклої напередодні 16-річної мешканки Закарпатської області зі слідами насильницької смерті.

Як повідомляє в суботу відділ комунікації поліції м.Києва, до Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її сестра пішла з дому і не повернулася, передають Патріоти України.

Співробітники поліції почали невідкладні дії з пошуку дівчини. "Близько 3 години ночі поліцейські в лісосмузі на Вишгородській знайшли тіло потерпілої зі слідами насильницької смерті. Це - 16 річна мешканка Закарпатської області", - зазначено в повідомленні.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, експерти, кінологи, керівництво Головного управління Нацполіції в м.Києві та прокуратури. "Фахівці експертної служби виявили на тілі дівчини ознаки насильницької смерті", - зазначено в повідомленні.

Труп направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Слідчий відділ поліції розпочав кримінальне провадження за ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці вживають необхідних заходів, щоб встановити причетних до злочину осіб.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...