На Сумщині невідомі жорстоко вбили лебедів

Інцидент стався на вихідних. Хтось стояв у кущах і відстрілював птахів з рушниці, можливо мисливської.

У Великописарівському районі Сумської області невідомі жорстоко вбили трьох лебедів, - повідомляє ТСН, посилаючись на місцевих жителів, передають Патріоти України.

Місцеві жителі перелякані, оскільки таке у них вперше. Всього на озері жило шість птахів, проте трьох просто відстріляли посеред білого дня.

За словами місцевої жительки Валентини Сорокопуд, після вбивства, птахів віднесли в сарай школи, де поліція сказала спалити їхні трупи.

"Сьогодні вбили лебедів, а завтра хтось випадково потрапить із людей або дітей, тому що там поруч розташована джерельна вода, за якою ходять люди. Стоїть альтанка й іноді відпочивають діти", - розповіла вона.

Інцидент стався на вихідних. Хтось стояв у кущах і відстрілював птахів з рушниці, можливо мисливської.

"В одного лебедя лапки пробиті, а в іншого на дзьобі поранення, усюди гільзи там лежали. Було всього шість птахів, а залишилося тільки троє", - додала Сорокопуд.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...