На Сумщині зі стріляниною зупинили контрабандистів (фото, відео)

У Сумській області через державний кордон з території Російської Федерації прорвався автомобіль УАЗ з одягом і біжутерією.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, інцидент стався напередодні в Краснопільському районі. "Прикордонний патруль, який ніс службу неподалік від кордону в районі населеного пункту Грабовське, помітив автомобіль УАЗ, який почав рухатися від кордону вглиб України", - наголошується в повідомленні.

Прикордонники подали знак водієві зупинитися, однак той не виконав вимоги і намагався здійснити наїзд на одного з них. Прикордонний наряд зробив спочатку кілька попереджувальних пострілів вгору, а потім почав стріляти по колесах автомобіля.

Незважаючи на те, що унаслідок стрілянини одне з коліс автомобіля було пробито, водій УАЗа все ж на великій швидкості намагався втекти. Згодом, зрозумівши, що це на автомобілі йому не вдасться, чоловік кинув його в кущах на околиці населеного пункту Земляне, а сам кинувся навтьоки.

Оглянувши транспортний засіб, прикордонники виявили в ньому близько півсотні тюків із товарами народного вжитку. Серед них - шуби, кожушки, жилети, дублянки, шкіряні куртки, пуховики та трикотажні вироби в асортименті.

Крім цього, в автомобілі були коробки з біжутерією і наручними годинниками. Попередньо встановлено, що затриманий вантаж був незаконно переміщений з території Росії на територію України. Наразі транспортний засіб разом із вантажем передано співробітникам поліції. Водія розшукують.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...