На ТБ оприлюднили чергову порцію "компромату" на опозиційного політика

В програмі нардепа від БПП назвали екс-командира добровольчого батальйону "Донбас", а нині - народного депутата України Семена Семенченка фінансовим шахраєм, боягузом і викрадачем людей.

Про це йшлося в ефірі "Закритої зони" з Володимиром Ар'євим на телеканалі "Прямий", передають Патріоти України.

"Ця історія руйнує імідж одного командира, створеного олігархічним медіа. Хто ж такий Семен Семенченко, або Костянтин Гришин. В основу розслідування "Інформаційного спротиву" лягла історія колишнього бійця добробата "Донбас" Олександра Калашника.

Співзасновник батальйону "Донбас" Сергій Єрьомін розповідає, що знайомий із Семенченком з початку 90-х. "Він служив у Тольятті, і втік із частини додому, в Україну. За ним приїхала міліція, але все порішали. А потім він швидко став членом ОЗУ в Макіївці", - повідомив він, додавши, що брат друга Семенченка з позивним "Хаммер" від самого початку служив у терористичному батальйоні "Восток".

І бійці батальйону, і волонтери, які допомагали "Донассу" весь цей час, стверджують, що практично не бачили на бойових позиціях ні Семенченка, ні наближених до нього осіб. "Усі думали, що він йшов попереду як лідер. Але він не брав участі. Він людей вів, а потім зникав. Люди гинули. Він все фотографував і викладав пости у Facebook", - заявив начальник штабу батальйону "Донбас" В'ячеслав Власенко ("Філін").

За словами народного депутата України, однієї із засновників благодійного фонду "Донбас" Наталії Веселової, про злочини Семенченка їй не було відомо доти, допоки бійці не почали повертатися з Іловайська. "Спочатку вони нічого не розповідали. Потім, поступово, почали говорити про те, що відбувалося в зоні АТО. Зазначу, що Семенченко ще тоді, влітку 2014-го гостро реагував на будь-яку критику. І дуже часто я від нього чула: "Ця людина - ворог, треба вивезти його в АТО, а там шалена куля - і справа з кінцем". Але я не думала, що це може бути сказано всерйоз", - зазначила парламентарій.

За її словами, викрадення Олександра Калашника змусило її повірити, що Семенченко саме так і розправляється з опонентами. "Тоді я почала боятися і за своє життя та безпеку своєї родини", - розповіла Веселова. Вона також повідомила, що з її особистого банківського рахунку, зареєстрованого у ДФС як волонтерський, були вкрадені більше 200 000 гривень. "На даних із камер банкоматів я впізнала дружину Семенченка Наталю Московець", - зазначила народний депутат.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...