На Тернопільщині вовк покусав двох чоловіків

Місцеві мисливці зважаючи на небезпечну ситуацію застрелили хижака.

У Тернопільській області стався черговий напад вовка на людей - двох чоловіків госпіталізували. Інцидент стався у Бучацькому районі, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Погляд.

Зазначається, що до райлікарні доставили 67-річного жителя села Білявинці з діагнозом "кусані-рвані рани обох кистей рук, лівої долонної поверхні лівої руки, пальців лівої та правої руки, нижньої треті правого передпліччя".

Всього лікарі після огляду чоловіка нарахували 20 вовчих укусів. Як виявилося, хижак забрався на територію його домогосподарства.

Незабаром до тієї самої лікарні привезли ще одного постраждалого від нападу вовка, який покусав 46-річного жителя села Старі Петликівці у власному дворі. У цього чоловіка лікарі встановили діагноз "кусана-рвана лінійна рана правого передпліччя".

Обом постраждалим були проведені профілактичні курси щеплень проти сказу. Зазначається, що місцеві мисливці зважаючи небезпечну ситуацію застрелили вовка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...