На Україну чекає значне зниження температури, - синоптик

З суботи-неділі похолодає відчутніше, штурмуйте дзвінками та листами жеки, бо опалення з вихідних вже явно знадобиться.

Холод поступово "з"їдає" літечко і навіть теплу осінь. Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповіла синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

"Тримаються ще Середземномор'я, Балкани, південь Франції, частинки Португалії та Іспанії, осередки теплого повітря ще чіпляються за +20 і трохи вище у Польщі, в Україні.

Але, але...

Завтра, 20 жовтня, північний важкуватий холод почне витискати тепле повітря на південь і в нас температура повітря знизиться.

Протягом п'ятниці очікується +15+18 градусів.

"Двадцятки" і трохи вище залишаться у південній частині та місцями в західних областях, переважно Чернівецька та Закарпатська області.

Північна частина +13+17 градусів.

Західні області +15+22 градуси.

Центр +16+19 градусів.

Схід +15+18 градусів.

Південь +17+22 градуси.

Але красива погода поки що нікуди не щезне.

Завтра все одно артефакти "бабиного літа" будемо спостерігати - сонечко і красивенні тумани.

Щось там мнуться якісь хмарки над Харківщиною та Луганщиною завтра, проте нічого суттєвого.

Просто треба два рази замотати навколо шиї шалик. Буде тепленько і затишно.

У Києві також завтра трохи похолодає, до +14, +15 градусів. Проте дощу не очікується, жовтого листя вистачить усім пофотографувати, білочки у парках чекають (жодного подвійного сенсу)), тумани нічні та ранкові прикрасять довкілля."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...