На Вінничині суд поновив на посаді директора школи педофіла

Піщанський районний суд поновив на посаді директора Рудницької ЗОШ І-ІІІ ст. Анатолія Українця.

Про це повідомляє «33-й канал», передають Патріоти України.

За словами мешканців селища міського типу Рудниці, діти яких навчаються у школі, райвідділ піщанської поліції закрив кримінальне провадження щодо домагань директора до однієї з учениць школи і чотирьох молодих вчительок. «Ні свідчення вчителів та батьків з 84-ма підписами, ні аудіо- та відеозаписи непристойної поведінки директора школи, ні учнівська акція протесту не були взяті до уваги і навіть не розглядались», - кажуть батьки школярів.

Рудничани припускають, що Українець за 33 роки керування навчальним закладом «обріс» потрібними зв'язками, тож ні поліції, ні суду люди не довіряють.

Піщанський райвідділ освіти звернувся до Апеляційного суду. Якщо ж Українець повернеться у навчальний заклад, обіцяють не пустити 1 вересня до школи дітей і перекрити залізницю.

У травні Анатолій Українець був звільнений за наказом відділу освіти Піщанської РДА. На сьогодні за рішенням суду він поновлений на роботі. Також йому виплачені кошти за вимушений прогул з 10 травня до 31 липня. Крім того, суд постановив виплатити екс-директору школи моральну шкоду в розмірі 10 тис. грн.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...