На Волині колишній військовий скоїв вбивство

Він пройшов із 2014 року все пекло війни, мав контузії, в 2017 році повернувся додому, неодноразово лікувався в психіатричній лікарні, є інвалідом 2 групи...

Про це на сторінці в Facebook повідомила психолог, керівник Центру допомоги воїнам в Луцьку Олена Звєрєва, передають Патріоти України.

"Ранок почався трагічно! Воїн, який пройшов із 2014 року все пекло війни, мав контузії, в 2017 році повернувся додому, неодноразово лікувався в психіатричній лікарні, є інвалідом 2 групи, сьогодні скоїв вбивство!

Зателефонував першим побратимам, Павло Ковальський і Саша Серватович разом зі мною виїхали в Звіровське лісництво. На жаль, жінку врятувати було вже пізно, удар ножем в горло шансів не залишив.

Картина жахлива, тіло загиблої на лавці, поруч два воїни, рідні брати, цивільною дружиною одного з них була ця жінка.

Обоє як малі діти починають водночас говорити. Коли витираю шмарклі тому, хто скоїв вбивство (руки вже в кайданках), раптом до болю усвідомлюю, які вони залишені великі діти із досконалим вмінням вбивати, а повинні жити! Обоє братів пройшли пекло, молодший місяць тому повернувся вперше за 5 років! Поїхали по гриби, назбирали...."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...