На Заході дізналися деталі довгоочікуваного рішення Трампа щодо України

З боку Трампа цей крок - це гідне застосування принципу "мир через силу" президента Рональда Рейгана, яким він, за власним визнанням, захоплюється.

Видання The Washington Post, відоме критикою адміністрації президента США Дональда Трампа, похвалило главу Білого дому за рішення про надання Україні оборонної зброї, передають Патріоти України.

"Рішення президента Трампа надати збройним силам України протитанкові ракети "Джавелін" і узгодити продаж снайперських гвинтівок - не зупинить російський наступ, якщо воно матиме місце, але воно може змусити Путіна взяти паузу", - йдеться у матеріалі.

З боку Трампа цей крок - це гідне застосування принципу "мир через силу" президента Рональда Рейгана, яким він, за власним визнанням, захоплюється, випливає з матеріалу.

"Якщо в світі завжди буде мир і поліпшення російсько-американських відносин - перш за все, Путін повинен усвідомити, що його агресія, або в Україні, або в кіберпросторі, отримає відсіч і спричинить за собою відчутних збитків для нього", - міркує автор.

При цьому кількість американської зброї, яку отримає Україна, є скромною. Втім, ці озброєння допоможуть заповнити ключові слабкості в захисті країни, говориться у статті.

"На східних фронтах українським військовим щодня загрожують ворожі снайпери. Тепер вони зможуть використовувати снайперські системи M107A1, які США їм продають, щоб зрівняти шанси з противником. Аналогічно, "Джавелін" можуть знищувати російські танки в разі нового наступу - і змусити Кремль зважити потенційні нові втрати російських солдатів", - додав автор.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...