На зустрічі лідерів США і Росії не буде серйозної розмови, оскільки її не передбачає формат, - Рабинович

Незважаючи на заяви Кремля, зустріч Путіна і Трампа, під час саміту G20 в Німеччині, все ж відбудеться. Однак це буде зустріч «на полях».

Дональд Трамп і Володимир Путін

Про це розповів російський фінансист Слава Рабинович, передають Патріоти України.

«Зустріч ця, якщо говорити на жаргоні, «на полях» відбудеться. Вони ж там будуть в кількості 20-ти чоловік за участі навколишньої свити, помічників тощо. Тому вони всі 20 зустрінуться. Можливо, потиснуть один одному руки, всі вони. Але, справа в тому, що такі зустрічі «на полях» - відрізняються», - сказав він.

Риторика зустрічі в такому форматі, говорить Рабинович, залишається невідомою. Для прикладу він згадав зустріч Путіна з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. «Ця зустріч «на полях» , якщо її можна таким чином класифікувати, вона полягала в тому, що Путін простягнув руку цьому прем'єр міністру Канади, а той подивився на цей жест і сказав: «Я, звичайно, містере Путін, потисну вашу руку, але сказати мені вам нема чого, крім однієї єдиної фрази - забирайтеся з України!», - вважає експерт.

Рабинович зазначив, що на зустрічі в Німеччині у лідерів США і Росії не буде серйозної розмови, оскільки її не передбачає формат цієї зустрічі. Він також помітив, що Трамп зараз йде «по коридору його російських можливостей, який постійно звужується». Експерт зазначає, що у Трампа зараз серйозно зв'язані руки по відношенню до Путіна і Росії. «Крок вліво або крок вправо того шляху, який дуже потрібен для нього, це може означати його звинувачення в тому, що він контрольований агент і може призвести до імпічменту», - підкреслив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...