"Набью морду": "Свободівець" і скандальний журналіст влаштували перепалку в прямому ефірі (відео)

Леонов і Коцаба були запрошені обговорити тему "чи повинні українські ЗМІ давати слово одіозним соратникам Януковича".

Екс-депутат від ВО "Свобода" Едуард Леонов і скандальний журналіст-пропагандист Руслан Коцаба посварилися в прямому ефірі телеканалу "ЧП.INFO". Відео інциденту опубліковано на YouTube, передають Патріоти України.

Свободівець заявив у ефірі, що "всі, хто не за Україну - усі за ворога, тому такі як Портнов і Герман не повинні бути присутніми на українському телебаченні". Коцаба відповів, що "війна не тільки на сході та в головах, Бог усе розсудить і війна забере найагресивніших". У відповідь на це Леонов назвав його "моральним виродком" і пригрозив "набити морду". Між чоловіками виникла перепалка, під час якої ледь не дійшло до рукоприкладства, після чого ефір програми був завершений.

Пізніше сам Коцаба заявив, що бійки не було і вони пізніше "нормально поспілкувалися". "А у фойє, де не було камер, гарячкуватий свободівець збагнув, що "життя багатше" і я можу дати неакцентовану, але якісну "двієчку". Звісно, мені б згодом було соромно, бо ж і чолов'яга не моєї вагової категорії, і старший я від нього на десять рочків, а значить, мав би бути мудрішим. Та й не личить якось мені махати кулаками замість вести аргументовану дискусію", - написав він у Facebook.

Зі свого боку ведучий програми Олександр Васильєв зізнався, що довго думав, запрошувати Коцабу на ефір чи ні. "Вирішив так, раз суд виправдав людину, значить як би я до нього не ставився, право виступити він має. Тим більше й опонента підібрали йому серйозного - Едуард Леонов", - повідомив він у Facebook.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...