Набирає обертів скандал з побиттям дитини в дитячому притулку Одеси (відео)

У мережі з'явилося відео, на якому малолітня дівчинка розповідає про те, що вихователі в притулку "Світанок" в Одесі б'ють дітей.

Відеозапис на своїй сторінці в Facebook опублікувала Зоя Мельник, передають Патріоти України. На відео дівчинка розповідає, що вихователі б'ють дітей долоньками по обличчю, рукам, животі та сідницях.

Як повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Одеській області, за даним фактом в Хмельницькому відділенні поліції зареєстрована заява, а також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 126 (побої і мордування) Кримінального кодексу.

У поліції уточнили, що обласний притулок для дітей "Світанок" знаходиться в підпорядкуванні Одеської облдержадміністрації, тому питання знаходиться на контролі губернатора області Максима Степанова і керівника ГУНП в області Дмитра Головіна.

Разом з тим, в поліції повідомили, що директор притулку вже не працює на своїй керівній посаді.

"Багато (співробітників притулку, - ред.) пішли самовільно. Тому будемо з'ясовувати ступінь відповідальності кожного", - сказала заступник начальника відділу ювенальної превенції ГУНП Вікторія Лазарчук.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...