Над нею насміхався весь світ, а вона виявилася красунею (фото)

Історію про молоду іранку, що спотворила себе пластичними операціями, встигли розповісти багато світових ЗМІ.

Юна іранка Сахар Табар шокувала інтернет своїми страшними знімками. Фото 19-річної Табар привернули до себе увагу громадськості в кінці 2017 року. Тоді її фото по-справжньому шокували мережу: на них юна дівчина виглядала як змарніла стара з величезною головою і непропорційними рисами обличчя. Краси їй не додавали і запалі очі, які дівчина підкреслювала темним макіяжем, передають Патріоти України.

Навколо фотографій Сахар ходило безліч чуток. Так, деякі користувачі стверджували, що вона зробила більше 50 пластичних операцій, в спробі стати схожою на Анджеліну Джолі. При цьому більшість інтернет-користувачів сходилися на думці, що дівчина схожа швидше на головну героїню мультфільму «Труп нареченої».

Днями дівчина вирішила розвіяти всі чутки про свою персону. Вона опублікувала в Instagram свої реальні знімки без фотошопу і макіяжу. Як з'ясувалося, Цукор - звичайна дівчина з красивим обличчям.
Вона зізналася, що свого часу дійсно зробила пару пластичних операцій - збільшила губи, поправила ніс і зробила ліпосакцію. Однак при цьому в життя її обличчя продовжує виглядати природно.

Сахар пояснила, що її «лякаючі» фото були відредаговані. Дівчина стверджує, що хотіла зробити їх смішними і просто розважалася.

Варто відзначити, що жарт вдався на славу: історію про молоду іранку, що спотворила себе пластичними операціями, встигли розповісти багато світових ЗМІ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...