Над "ихтамнетами" Путіна нависла смертельна небезпека: За деякими даними США взяли курс на зачистку Сирії від російських "інтернаціоналістів"

Завдяки російським та іранським найманцям Асаду вдалося повернути контроль над більшою частиною території країни. Однак через зростаючу конфронтацію, США можуть звести нанівець "маленьку та переможну війну" Путіна. Знищення вагнерівців лише перший крок.

"Рівно тиждень тому в акваторію Середземного моря, через Гібралтар, пройшла сьома експедиційна група морської піхоти США, на чолі з авіаносним десантним кораблем класу Wasp, (LPH-2) Iwo Jima", - пише у своєму блозі Аnti-colorados, передають Патріоти України.

"Нагадаємо про те, що це корабель 40 тис. тонн водотоннажності і при наявності відповідної авіаційної групи стає легким авіаносцем. Разом з головним кораблем слідували десантно-вертолітний корабель-док USS New York (LPD-21), десантний корабель-док USS Oak Hill LSD 51, а також корабель постачання USNS Вільям Маклін (T-AKE 12), з 2,5 тис морських піхотинців на борту.

Такі пересування можуть бути викликані або шикарними і великими навчаннями, або “дублені потилиці” йдуть комусь вправляти мізки. Власне кажучи, вони для цього й існують, що продемонстрували вже не раз. Вони рідко бовтаються без діла на іншій стороні Земної кулі і дехто обов’язково повинен задуматися, чи не за його скальпом розпочато полювання. Проте, таке пересування може переслідувати ще одну мету – привернення уваги.

За легендою, корабель USS Oak Hill LSD 51 повинен був увійти в акваторію Чорного моря для участі з румунськими колегами в навчаннях “Весняний шторм 2018” (Spring Storm 2018). Як повідомляють турецька влада, корабель вже пройшов Босфор і пішов в північному напрямку. Інша частина групи залишилася в східній частині Середземного моря, де планується провести спільні з Ізраїлем навчання з відпрацювання навичок для проведення бойових операцій з метою забезпечення надійності роботи системи ПРО. Не важко здогадатися, що угруповання розгорнуто в тих місцях, де росіяни мають не здорову і небезпечну активність. В принципі, така активність може бути припинена виключно засобами авіації, але, мабуть, у американців є свої резони розгортання саме морської піхоти.

Є велика частка ймовірності того, що після бійки під Хішамом американці зробили висновки і вирішили взяти участь у знищенні позасистемної і суто дестабілізуючої регіон, сили. Особливо, її терористична діяльність проявляється в Сирії, але і в Україні – теж. Ні, це не ІДІЛ і не ісламські угруповання, це групи добре озброєних і матеріально мотивованих людей, руками яких Кремль робить найбруднішу роботу. Включаючи грабежі, катування і позасудові розстріли. Це не ДІЛ, це – гірше ІДІЛу і називається це російськими ПВК.

Події 7 лютого показують, що Москва від них відмовляється з такою ж легкістю, як ніби це використаний туалетний папір. Американці, напевно, прекрасно обізнані про ту кількість злочинів, які вже повісили собі на шию ці красені. У зв’язку з невизначеним статусом цієї публіки, якої по документах немає і бути не може, вона може легко вирізатися з тих місць, в яких вона оперує.

До речі, на них і на іранців, які теж перебувають в Сирії під виглядом торговців шаурмою і календарями з усіма православними святами і постами, не поширюється дія гуманітарних конвенцій, пов’язаних з правилами ведення бойових дій. Тому всі, хто буде їх відстрілювати як шалену худобу, не потрапляють під порушення міжнародних норм і правил. Цілком можливо, що у Вашингтоні таки вирішили знизити напруженість саме таким чином, як це вдало вийшло при Хішам.

У будь-якому випадку, зростаюча кількість жертв і варварські методи вбивства місцевого населення підштовхують саме до такого варіанту розвитку подій. У будь-якому випадку, військова машина США прийшла в рух і вперед рушили їхні ударні сили. Загалом, за цим треба уважно дивитися, щоб потім не заблудиться в нинішній плинності і не втратити канву подій."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...