"Надів американську майку з матюками, напився і приставав до чоловіків": Путінського пропаганд*на виганяють з КремльТБ (відео)

Один з одіозних пропагандистів Росії Артем Шейнін, ведучий програми "Время покажет" на "Первом канале", влаштував потворну сцену на корпоративі.

Артем Шейнін

Поведінка Шейніна викликала ажіотаж в російському суспільстві, пропагандист може бути звільнений, передають Патріоти України.

Пропагандист, який в ефірі свого ток-шоу відкрито зізнався у вбивствах людей, знову "відмочив". Він випив зайвого на новорічному корпоративі і намагався споїти своїх колег. При цьому пропагандист матюкався як швець. "Вот эта песня, которую я ввел в эту программу, в этот коллектив, в эту банду, в эту семью, летом, бл**ь 16-го, су*а года. Все, бл**ь, взяли бокалы!" - видав марення п'яний Шейнін у властивій собі агресивній манері.

Він, зокрема, обматюкав одного із співробітників, який не захотів пити. Примітно, що Шейнін, стабільно "поливаючий брудом" Захід у своїй програмі, надів майку з англомовним максимально паскудним і нецензурним написом.Поведінка Шейніна розлютила росіян. Причому обурила їх навіть не кричуща поведінка пропагандиста, а те, що той з співробітниками "жирує" на святі, поки росіяни ледве-ледве зводять кінці з кінцями. "Новый год уже скоро, а у вас так и нет праздничного настроения? Покупка подарков лишний раз вам напомнила о том, что "гениальное" решение нашего правительства с каждым днем продолжает вгонять народ в бедность? Не помогает даже изъятие уличных табло, напоминающих о том, что доллар вот-вот пробьет рубеж в 70 рублей? У меня есть решение! Пропагандист Шейнин вмиг заставит вас забыть о всех проблемах и невзгодах!", - прокоментував відео російський YouTube-блогер з ніком "Все Нормально".

Він обурився, що подібні Шейніну люди працюють на центральному російському каналі. "Ребята ватные! Ну очнитесь вы уже! Вы смотрите и верите тупому быдлу!", - спробував достукатися він до своїх співгромадян.

З ним погодилися підписники. Багато росіян пораділи, що український десантник плюнув Шейніну в обличчя.

Ажіотаж в російському суспільстві з приводу Шейніна настільки великий, що той цілком може позбутися своєї посади.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...