Надлюдські випробування, або "Чорний день" для кандидатів до ССО (фото, відео)

Нічні підйоми та надлюдські фізичні навантаження в режимі нон-стоп для рекрутів є вже нормою. За час відбору до Сил спеціальних операцій випробувань стає все більше, а кандидатів – все менше.

На середині випробувань у солдатів настає, як кажуть інструктори, "чорний день". Він означає повне виснаження, та пережити його можуть лише найвмотивованіші, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Які пекельні випробування чекають на солдата вночі?

Рекрути вісім годин виконували пекельні фізичні навантаження. До прикладу, вправа з 200-кілограмовою колодою, якою перевіряли силу командного духу. Якщо ж кандидати чітко не розраховували свої сили, то навантаження мали фатальні наслідки.

Випробування з колодою

Вправа перевіряє силу командного духу

Не зважаючи на складність випробувань, вибуло не так багато осіб. Однак, кожна наступна втрата відчувалась особливо гостро.

"Чорний день" випробувань подолали не всі солдати

Тут за три дні проживання з компанією, вони стають тобі сім'єю. Проблеми, за які ми потім відповідаємо разом, це все сильно згуртовує. Тут немає поганих, хороших, тут є "ми не догледіли за тобою", "ми за тебе відповідаємо", – сказав Юрій.

Після "чорного дня" на рекрутів чекало нове випробування – перші так звані "індивідуальні азимути". Кандидатам дають чотири години, аби самотужки знайти в лісі необхідні точки.

Яка суть індивідуальних азимутів? Аби ходити по азимуту, солдатам треба прокласти на карті маршрут з точки перебування до точки призначення. Вони мають вирахувати відстань і азимут, тобто кут відносно напрямку на північ, за яким вони і мають рухатись на місцевості. Щонайменше кожні сто метрів слід брати новий орієнтир, аби не збитися з маршруту.

Схема для випробування азимут

Найважче це робити у лісі, коли починає вечоріти та настає повна темрява.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...