"Нафтогаз" не планує "зіскакувати" з "газової голки" Кремля

НАК «Нафтогаз України» домовився з російським «Газпромом» про проведення зустрічі для обговорення контрактів.

Про це повідомляє прес-служба «Нафтогазу» у Facebook, передають Патріоти України.
«До кінця місяця має відбутися «зустріч на Ельбі» (або якийсь інший красивій річці) з нашою дорогою монополією», - йдеться в повідомленні. На зустрічі «Нафтогаз» проінформує російського монополіста, що не згоден розірвати контракти.

«Крім того, ми направили "Газпрому" вимоги про перегляд тарифу. На зустрічі, звичайно, буде обговорюватися виконання рішень арбітражу», - цитує прес-служба головного комерційного директора "Нафтогазу" Юрія Вітренка.

Нагадаємо, раніше Стокгольмський арбітраж задовольнив вимоги НАК «Нафтогаз України» про компенсації за недопостачу «Газпромом» обсягу газу для транзиту. Після цього російський монополіст вирішив не здійснювати поставки газу «Нафтогазу» з 1 березня і повернув отриману передоплату.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...