"Нагорі не тільки ідіоти, дебіли і кретини. Вони хімічно чисті і медично ідеальні дегенерати", - Рабінович про РФ

Історія з отруєнням екс-офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля та його доньки Юлії свідчить про те, що Росією керують "дебіли і кретини".

Слава Рабінович

Таку думку висловив у Facebook російський блогер Слава Рабінович, передають Патріоти України.

"Мені іноді кажуть: "Ну не може такого бути, щоб вони були такими ідіотами. Це або якась гра, або багатоходівочка, або тролінг, або... Ну не буває так, щоб країною правили такі дебіли і кретини. Там, нагорі, вони знають, що роблять", – і водночас ще іноді багатозначно показують пальцем догори. Не може бути? Може, може. Ні, звичайно, вони там, нагорі, не тільки ідіоти, дебіли і кретини. Вони хімічно чисті і медично ідеальні дегенерати", – написав він.

Як приклад блогер згадав низку скандалів, до яких причетна Росія, і за які були введені різні санкції. Зокрема, отруєння полонієм-210 колишнього офіцера ФСБ Олександра Литвиненка, допінговий скандал в олімпійському Сочі, окупація Криму і гібридна війна в Україні і збитий над Донбасом рейс МН17.

"Тепер от "Солсберецький" собор із годинниковим механізмом і спроба особисто [президента РФ Володимира] Путіна заплутати британське слідство – і ще санкції. Ні, не дегенерати? Повні, хімічно чисті і медично ідеальні дегенерати, на чолі з лідером дегенеративної ОЗГ Путіним... Вони, звичайно, розвалять Росію. Не будемо їм заважати", – зазначив Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...