"Награда нашла героя": На Росії посадили активіста націонал-більшовицької партії Лимонова, який воював на Донбасі (фотофакт)

Соратника лідера партії "Другая Россия" Едуарда Лимонова - Олександра Аверіна засудили 7 грудня до трьох років колонії загального режиму.

Олександр Аверін

Рішення виніс суд в Ростовській області, повідомляється в телеграм-каналі партії, передають Патріоти України.

Аверін визнаний винним за статтею про замах на контрабанду зброї. Прокурор просив суд засудити обвинуваченого до чотирьох років колонії, адвокат наполягав на виправдувальному вироку.

Нагадаємо, Аверіна затримали навесні 2018 року на окупованій бойовиками території Луганської області на ділянці кордону з РФ. В "Другой России" стверджують, що пістолет Макарова, який був знайдений в його речах, було підкинуто.

Аверін довго був прес-секретарем партії "Другая Россия", після початку війни на Донбасі поїхав туди воювати на боці бойовиків разом з багатьма однопартійцями.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...