"Найбільш дохідні посади займають росіяни": У Криму розповіли про зарплати і ціни на півострові після анексії

В окупованому Криму місцеві жителі скаржаться на високі ціни і низькі зарплати, а також на переваги росіян перед кримчанами.

Про це повідомляє "Сьогодні", передають Патріоти України.

Пенсіонерка Галина Петрівна з селища Первомайське стверджує, що через високі ціни виживати в Криму можна тільки з вирощуванням своїх овочів на городі. За її словами, буханець джанкойського хліба коштує 20-25 рублів (9-11 гривень), а кілограм картоплі - 45 рублів (близько 20 гривень - вдвічі дорожче, ніж у Києві). Яловичина коштує 300-350 рублів за кілограм (135-160 грн), а в Сімферополі - на 100 рублів дорожче (майже 185 гривень). "Як вони там в місті на 8,5-9 тис/рублів (близько 4 тис. грн.) мінімальної пенсії живуть - навіть не знаю", - зазначила Галина Петрівна.

Ліля з Сімферополя каже, що 80% грошей іде лише на харчування, а оплата комунальних послуг "роздягає догола". "Учитель отримує 22-30 тисяч рублів (10-14 тис. грн) при повному завантаженні, лікар - 15-22 тисячі (6,9-10 тис. грн), держслужбовці - 12-15 тисяч рублів (5,5-6,9 тис. грн)" - повідомляє вона.

Інший житель Криму, Ельмаз, говорить про те, що зарплати в Криму різні, проте самі кримчани знаходяться в невигідному становищі: "В принципі, прожити можна, але найбільш дохідні посади займають росіяни, які мають переваги перед місцевими".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...