Найчесніший кандидат у президенти: Авторитетне британське видання підтримало українського політика

Британське видання The Economist у статті про політичну ситуацію в Україні виділило лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка як найчеснішого політика серед можливих кандидатів у президенти України.

Анатолій Гриценко

"Підтримка (Гриценка, - ред.) зростає, незважаючи на відсутність грошей і доступу до засобів масової інформації, які контролюють олігархи. Деякі виборці все ще хочуть чесності від своїх політиків", - пише автор публікації, передають Патріоти України.

У статті йдеться про те, що нинішня влада України перешкоджає викоріненню корупції в країні. "Держава не виконує своїх основних функцій щодо гарантування безпеки та справедливості", - наводить The Economist цитату Гриценка, називаючи його "нетиповим, без підтримки олігархів політиком".

The Economist, описуючи політичне становище країни, проводить паралель із серіалом "Слуга народу", іронічно зазначаючи, що ситуація зайшла так далеко, що комік Володимир Зеленський, який зіграв у серіалі головну роль, зараз вийшов у топи рейтингів на вже справжніх майбутніх президентських виборах.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...