Найкраща дієта: Вчені з'ясували, як можна схуднути за допомогою українського борщу

За результатами дослідження британських вчених, для того, щоб схуднути, потрібно регулярно їсти український борщ.

Так, до проекту було залучено близько ста жінок різного віку і вагової категорії. Всім учасницям вчені запропонували не рідше чотирьох разів на тиждень їсти борщ, зварений за класичним рецептом, передають Патріоти України.
У його склад входить м'ясний бульйон, м'ясо (курятина або свинина) буряк, морква, цибуля, білокачанна капуста, картопля, помідори або томатний сік, зелень.
Перед початком дослідження всі до одної учасниці зважувалися, а також заповнювали анкети, в яких вказували смакові переваги і харчові звички. По закінченню експерименту жінки, у яких вага була спочатку в межах норми, відзначили, що стали легше на 3-5 кг. Ті ж, у кого було багато надлишкової ваги, схудли на 7-10 кг. І це при тому, що крім включення борщу в свій раціон харчування вони нічого не змінювали.

Вчені легко пояснюють такий «ефект» регулярного вживання борщу - в ньому міститься буряк, який прискорює метаболізм, за рахунок чого організм швидше очищається від усього зайвого. До того ж, варена капуста і томати - є в буквальному сенсі слова «щітками» для кишечника.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...