"Найкращі" в Європі: З'явилася шокуюча статистика української контрабанди в ЄС (інфографіка)

Україна вже другий рік поспіль продовжує займати першу позицію в рейтингу країн-джерел ввезення в Європейський союз контрабандних сигарет.

Про це йдеться в звіті компанії KPMG, передають Патріоти України.

Відзначається, що понад 4,8 млрд контрабандних сигарет поставляється саме з України, що становить майже 11% всього обсягу контрабанди в країни ЄС і понад 1 млрд євро бюджетних втрат ЄС.

Українські прикордонники повідомляють, що в 2017 році виявили 8,3 млн пачок контрабандних сигарет, що на 43% більше, ніж роком раніше.

Хоча цей показник дещо знизився в порівнянні з попереднім роком, проте Україна продовжує бути джерелом №1 контрабандних сигарет, що в умовах виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС викликає занепокоєння з боку Брюсселя.

Джерело: Delo.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...