Найкращі в світі танки “Армата” іржавіють і гниють в цехах (фото)

Днями в Нижній Тагіл навідувався Дмитро Рогозін, віщун, який бачив запуски американських ракет з батутів і російські колонії на Марсі в чудових снах.

Відвідував він це місто не просто так, а з корисливою метою - безкоштовної екскурсії по легендарному "Уралвагонзаводу", де куються не тільки вагони, які не мають аналогів в світі, для РЖД, але і різного роду вироби військового призначення. Зокрема, такі ж легендарні, як і сам завод з Рогозіним разом узяті - танки Т-14, в народі просто звані "Армата", передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Власне, яка ж екскурсія по заводу та без самої "Армати". І її Дмитру Рогозіну показали. Цілу одну! Але, то таке, секретність же, настільки нечисленний модельний ряд можна зрозуміти. Але, ось що мені впало в очі, коли я переглядав фото цієї самої легендарної танкової платформи.
Дивно, але нова "Армата" виглядала, м'яко кажучи, не свіжою. Вкрита пилом, брудні катки, вихлоп в нагарі, але головне - непристойна іржа лізла у цій "легенді" з усіх щілин. Причому, дещо в яких місцях, щілини кидалися в очі так, немов цьому танку, щось та не доварили, недоклепали.
Звичайно, можна припустити, що він ще в стадії складання і щілини будуть усунені, але, чому бідолаха так несамовито іржавіє? Адже він новенький, ще навіть конвеєр не покидав, або Рогозіну, просто, на показ виставили один з тих зразків, які ще з позаминулого параду перемоги катаються по россіюшке, в надії знайти своє болото? Адже і подумати страшно, що такий ультрасучасний танк, клепають з ... Та вже краще б і справді з картону клеїли.

Загалом, питання, питання, питання ... Питання, які явно не йдуть на користь танку, що не має аналогів в світі. Або здалося?

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...