"Найцинічніший договорняк Порошенка", - нардеп про закриття справи Кернеса

10-го серпня 2018 року суддя Київського районного суду міста Полтава Андрій Антонов закрив справу, пов’язану з Генадієм Кернесом.

Причина - прокурори не з’явились на жодне з 7 призначених засідань, у зв’язку з чим він вирішив, що прокуратура відмовилась від обвинувачень", - пише на своїй сторінці у Facebook нардеп Роман Семенуха, передають Патріоти України. Загалом суд провів 75 засідань.

"Нагадаю, що 2.03.2015 року Генадію Кернесу повідомляють про підозру у вчиненні злочинів, передбачених за Кримінальним Кодексом ч.ч. 2, 3 ст 27, ч. 2 ст 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч.2, 3 ст 27 ч 2 ст 127 (катування), ч ч 2,3 ст 27 ч 1 ст 129 (погроза вбивством).

Власне, в мене й не було сумніву: знаючи підкилимні домовленості, фінал давно був прогнозований. Безумовно буде апеляція, буде чергове безглузде пояснення Генеральної прокуратури, коментарі сотень придворних експертів, аналітиків і фейкових активістів.

Але друзі, це вирок сподіванням. Вирок всім надіям, що ця країна після 2014 року зміниться.

Безумовно цей договорняк увійде в історію як один з найбільш цинічних за каденції Порошенка.

В мене давно немає ілюзій: Кернес влучно й майстерно використав всі діри цієї «нової», наскрізь продажної влади. Мене також не дивує Генеральна Прокуратура. Як може дивувати інституція, яку ми так і не створили. Більше того, саме цей парламент остаточно зґвалтував цю інституцію, переробивши Закон під майбутнього Генерального. Тим самим принизивши чимало насправді доброчесних прокурорів. Мене не дивує рішення суду: уся оспівана судова реформа в цьому рішенні. Це черговий вирок судовій системі.

Переконаний, що умови договорянка погоджені в першому кабінеті країни. Так само як була погоджена легітимізація мера Харкова в першому турі в жовтні 2015 року.

Для чого? Зверніть увагу на «дружню сім’ю» фракцій БПП і Відродження в харківських міській та обласній радах. Тепер міська влада Харкова буде забезпечувати набір необхідних голосів Порошенку в першому турі президентських виборів в Харкові. Для глибших переконань зверніть увагу на сайт харківськоі міської ради: такої джинси навіть партійна сторінка БПП не видає.

А тим часом жоден організатор масових тітушек, які масово у Харкові й Києві били й вбивали людей не покарано."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...