"Наївні": Експерт розкрив справжню позицію Заходу щодо Росії

Лідери західних держав наївно думали, що чим більше Російська Федерація буде інтегруватися на Захід, тим більше буде переймати західні цінності і правила.

Сталося навпаки, РФ вдалося "експортувати" свою систему на Захід, розповів експерт Центру аналізу європейської політики Брайан Вітмор в ефірі телеканалу Прямий, передають Патріоти України.

На його думку, зараз Росія і західні держави не перебувають в стані війни, але є протистояння їх систем. "... Є система західних цінностей, яка базується на наших багаторічних досягнення і правилах поведінки - це повага до особистості, права людини, прозорість. І є система на Сході ... - і це система корупції, підкупу ... Ця система існувала в радянські часи, існувала ще до Радянського Союзу, і ось - існує зараз ", - підкреслив аналітик.

За словами співрозмовника, Захід наївно вважав, що чим більше РФ буде інтегруватися на Захід, тим більше буде переймати західні цінності і правила. "Але сталося зовсім навпаки. Росії вдалося експортувати систему на Захід, в західні країни. І ось тепер у нас протистояння двох систем ...", - додав Уітмор.

Експерт пояснив, що за часів холодної війни ці дві системи були обмежені, закриті своїми блоками, а тепер вони інтегруються.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...