НАК "Нафтогаз України" повідомила про підвищення ціни на "блакитне паливо"

З 1 листопада 2017 року для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання ціна на природній газ зросте майже на 10%.

Нові цінові пропозиції на природний газ опубліковані на сайті НАК "Нафтогаз України", передають Патріоти України.

Представники компанії зазначили, что запропоновані ціни на газ з ресурсу "Нафтогазу" диференційовані у залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з компанією.

Порівняно з цінами на жовтень 2017 року у листопаді ціни на газ збільшаться на 7,5%.

"З 1 жовтня 2015 року введено в дію Закон України "Про ринок природного газу", яким передбачено, що постачання природного газу здійснюється за цінами, що вільно встановлюються між постачальником та споживачем, крім випадків, передбачених цим законом", – нагадали у НАК "Нафтогаз".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...