Накладено арешт на 70 вантажівок, які здійснювали перевезення вантажів на окуповані території

У рамках кримінального провадження проведено сім обшуків.

Фото: Кореспондент

На Донеччині накладено арешт на 70 вантажівок орієнтовною вартістю понад 42 млн грн, які здійснювали перевезення вантажів на окуповані території Донбасу, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр Державної фіскальної служби.

У рамках кримінального провадження, зареєстрованого за ч. 5 ст. 27 та ч. 3 ст. 212 КК України 25 травня було проведено сім обшуків, під час яких вилучено вісім печаток суб’єктів господарювання, понад 8,5 тис. доларів, банківські картки, комп’ютерну техніку, чорнові записи, бухгалтерську документацію та документи митного оформлення.

На кошти підприємств, які входили до складу групи перевізників, накладено арешти у трьох банках, розташованих на території Донеччини, Дніпропетровщини і Києва.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...