Наліт і захоплення секретних документів: Російські розвідники провели навчання поблизу кордонів України

Розвідники Оперативної групи російських військ (ОГРВ), дислокованої на території "Придністровської Молдовської Республіки", провели тренувальний наліт на пост умовного противника і захопили секретні документи, в тому числі зразки новітнього озброєння.

Про це повідомили в прес-службі Західного військового округу ЗС Росії, повідомляють Патріоти України.

Тренування військових розвідників відбулося в Оперативній групі російських військ (ОГРВ) в "Придністровському регіоні республіки Молдова". В ході тренувань розвідники вдень і вночі відпрацювали завдання в умовах, наближених до бойових.


Віськовослужбовці виконали наліт на пост умовного противника і захопили "язика". Після цього розвідники, діючи у відриві від головних сил, проникли в тил "ворога". Дотримуючись отриманої від "язика" інформації, вони встановили місцезнаходження і провели захоплення секретних документів, в тому числі креслень і схем, а також зразків новітнього озброєння і військової техніки умовного противника", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, в невизнаній Придністровській Молдавській Республіці на території Молдови розміщений обмежений контингент російських військ (понад 1,5 тис. військовослужбовців).




Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...