Нам є чим пишатися: Популярний європейський журнал присвятив матеріал українській музиці

Видання склало свій рейтинг найкращих українських альбомів 2017 року.

Популярний європейський онлайн-журнал Beehype, який розповідає про актуальну музику з усього світу, присвятив матеріал сучасним українським виконавцям, передають Патріоти України.

Так, видання, створене польським критиком Маріушем Хэрмой, склало свій топ-12 українських альбомів 2017 року. В рейтинг Beehype потрапили як молоді, так і групи і виконавці, що вже стали відомими в Європі.

В топ-12 потрапили альбоми киян "Брудні" і 5 Vymir, рокерів з Калуша "Зэ Джозерс", харків'ян "Пошлая Молли" та інших. Навіть знайшлося місце англомовному альбому Івана Дорна.

12 найкращих українських альбомів 2017 року за версією Beehype:

1. Peredmova - “Абетка”

2. Terry Phao - “Запах Моря”

3. Зэ Джозерс - “Спор”

4. Stepan I Meduza - “Прощение”

5. Me’leron - “R”

6. [O] - “Самий Сок”

7. Брудні - “Чому Брудні?”

8. Mashlaw - “Mist”

9. Straytones - “Straytones”

10. Ivan Dorn - “OTD”

11. Пошлая Молли - “8 способов как бросить др*чить”

12. 5 Vymir - “Novi Imena"





За словами засновника Beehype, ідея проекту в тому, щоб "збирати цікаву регіональну музику з усього світу і показувати її глобальній аудиторії". Beehype збирає цікаву музику з різних країн і пише про неї, залучаючи також журналістів для критики та оглядів. Найбільше уваги видання приділяє власне локальним сценам, мало відомим на заході. В кінці кожного року журнал робить великі топи кращої музики по кожній країні. Україна, звичайно, теж в їхньому списку зацікавленості. Український топ, до речі, публікується вже четвертий рік поспіль.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...