"Нам конец, мы просто не выживем": "Подарунок" Путіна до Нового року викликав істерику у сепаратистів Донбасу

Підвищення ПДВ в Росії найсерйознішим чином позначиться на окупованій частині Донбасу, залежність якого від російських економіки і рубля колосальна.

На "подарунок" президента РФ Путіна поскаржився колишній ватажок розвідки терористичної "ДНР" Євген Тинянський на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

З 1 січня в РФ указом Путіна податок на додану вартість збільшився з 18 до 20%. Прогнозують, що через це вартість товарів і продуктів може стрибнути вище 20%. Таке рішення влади для порядком збіднілих росіян дуже неприємне.Однак по-справжньому нищівним ударом воно стало для жителів терористичних "Л/ДНР". Через блокаду торгівля з вільною частиною України практично заморожена, "республіки" критично залежать від російського рубля і товарів. "При смехотворных доходах жителей "Л/ДНР" это повышение может быть весьма болезненным", - визнав Тинянський катастрофу. Жителі Донбасу просто не зможуть виживати в таких умовах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...