"Нам необхідно бути готовими": Експерт розповів про ймовірність Третьої світової війни і розпад Росії

В сусідні країни можуть хлинути натовпи мігрантів.

Після смерті президента Російської Федерації Володимира Путіна країна може розвалитися і натовпи мігрантів хлинуть в сусідні країни. Таку думку висловив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

Він висловив припущення, що правління Путіна закінчиться тільки в разі його смерті і з урахуванням наростаючої напруженості між Росією і Білоруссю, він може стати президентом відразу двох союзних держав. Але після його смерті Російська Федерація почне розпадатися і на думку Жданова, цей процес може зачепити й Україну. "У разі смерті Путіна Росії буде не до культу особи Путіна. Оскільки вона, швидше за все, почне "розходитися по швах", як гнила матерія. Так, якщо ця "махіна" буде валитися, вона зачепить і Україну...", — зазначив він.

Жданов вважає, що після розвалу частина земель може відійти Білорусі, частина Україні, а Сибір стане територією Китаю. А з Росії в усі сторони хлинуть мігранти. "Зокрема, ми можемо очікувати велику хвилю мігрантів з боку Росії, і до цього нам необхідно бути готовими. Також можливе приєднання окремих регіонів Російської Федерації до України і Білорусі", - пояснив військовий експерт.

Також Жданов не виключив, що світ все-таки може опинитися на порозі третьої світової війни. "Думаю, що ядерне озброєння все-таки залишиться зброєю стримування, так як вона не залишає шансів на виживання ні агресору, ні жертві. А ось третя світова із використанням нових високотехнологічних видів озброєння – цілком імовірна", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...