Намагався з'їсти документи та покусав патрульного: У Львові затримали неадеквата за кермом (відео)

Водія автомобіля BMW 320 зупинили за порушення правил дорожнього руху - не там розвернувся.

У Львові на проспекті Чорновола водій під час перевірки документів патрульними спробував втекти, намагався проковтнути своє посвідчення, і врешті-решт вкусив правоохоронця за палець Про це розповіли в прес-службі патрульної поліції Львівської області, передають Патріоти України.

Як зазначається, водія автомобіля BMW 320 зупинили за порушення правил дорожнього руху - не там розвернувся. Правопорушник розповів патрульним, що поспішає на хрестини доньки. При введенні електронної постанови з'ясувалося, що на нього оформляли протокол за керування в нетверезому стані.

Командир взводу почав перевіряти через чергову частину не закінчився строк позбавлення прав.

Раптом водій вирвав своє посвідчення і почав тікати. У процесі затримання чоловік звернув у трубочку водійське посвідчення і засунув його в рот і намагався проковтнути. Чоловік почав давитися і задихатися. Інспектори спробували витягти посвідчення з рота, проте водій вкусив патрульного за палець.

Водій розповів, що проковтнув документ і йому потрібна вода. На місце негайно викликали швидку. Тоді патрульні запідозрили, що той їх обдурив і попросили добровільно віддати посвідчення.

У результаті чоловіка після оформлення всіх адміністративних матеріалів доставили в Шевченківський відділ поліції, де слідчий вилучив документ на експертизу. Як з'ясувалося, права виявилися підробленими.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...