"Намеченный на G20 сценарий со скрипом, но сдвигается с мертвой точки": Соломон Манн пояснив, що означатимуть переговори Волкера із "сірим кардиналом" Путіна

Як повідомляють перевірені джерела, Курт Волкер, спецпредставник США в Україні, три дні тому відвідав Берлін, Париж і Лондон щоб узгодити позиції Нормандської четвірки з членами Будапештського меморандуму по Україні.

Таку думку висловив ізраїльський експерт Соломон Манн, передають Патріоти України.

"Всі ці перемовини до сьогоднішнього дня трималися в таємниці, а сьогодні про них стали говорити в зв'язку з тим, що Лавров офіційно дав дозвіл Курту Волкеру на відвідування Москви і зустріч із Сурковим.

Таким чином намічений на G20 сценарій зі скрипом але зсувається знову з мертвої точки. Ті ж конфіденційні джерела підтверджують, що побажання Макрона грати більш важливу роль в переговорах з Росією позитивно зустрінуті як США, так і Москвою, але в чому це буде виражатися поки не вирішено.

Інтерес США і ЄС у вирішенні української проблеми загальний: Трамп не може ігнорувати санкцій, накладених Конгресом повністю, так само як і Європа, незадоволена втручанням США, теж все-таки не може ці вимоги ігнорувати без зсуву в Нормандські процесі.

Якщо Росія зробить перший крок в цій справі, то всі сторони отримають право припинити санкції вже незалежно від того, чи відповість також Україна або вона буде стояти на своїх умовах.
Візит Курта Волкера в Москву тепер очікується буквально на днях.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...