"Нанотехнології" в дії: Столичні комунальники вирішили відремонтувати дороги і укладали асфальт у сніг та калюжі (фотофакт)

Інцидент стався біля Апеляційного суду м. Києва вранці у вівторок, 13 березня.

Про це розповіли на сторінці "dtp.kiev.ua" в соцмережі Facebook, опублікувавши відповідні фото, передають Патріоти України.

"Дорожники вирішили покласти асфальт в калюжі та сніг. Очевидно, що отримуючи зарплату понад 800 000 грн, поляк, який керує "Укравтодором", мабуть, винайшов новий вид асфальту, який краще береться, якщо його покласти поверх калюжі або снігу", - відзначили у мережі.

"Досі дивуюсь акціям під посольством Польщі щодо "антибандерівського" закону, які проводять націоналісти. І жоден із націоналістів не обурюється і не проводить акцій біля "Укравтодору" щодо поганого стану доріг і щодо поляка, який отримує такі зарплати", - обурився автор публікації.

"А тим часом ми мало залишились без залізниці, тепер залишимось без доріг", - додали в мережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...