"Нанотехнології" від "Укравтодора", або Капремонт "по-новому" (відео)

​Про капітальний ремонт декількох кілометрів траси міжнародного значення Київ-Харків в межах Полтави говорилося давно.

Асфальтне покриття на цьому невеликій ділянці давно прийшло в непридатність: яма на ямі. Однак міська та обласна влади кілька років не могли розібратися, кому з них ця ділянка належить, а, отже, з якого бюджету брати гроші на ремонт, передають Патріоти України з посиланням на Факты.
Нарешті, в році, що минає знайшли компромісне рішення - ремонтувати дорогу методом співфінансування, тобто, загальними зусиллями. «Ми хочемо, щоб дорога була якісною і служила довго», - заявляв директор Департаменту будівництва, містобудування архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської обласної держадміністрації Тимофій Голбан.
Влада не стала надовго відкладати початок реконструкції: вже в середині листопада на ділянку вийшли асфальтоукладні бригади разом з технікою. Нікого не збентежили осінні дощі і заморозки.
Але, здається, підрядник - компанія «Ростдорстрой» - перестарався в гонитві за освоєнням виділених коштів (а це ні багато, ні мало 142 мільйони гривень). Навіть 24 грудня ввечері, коли Полтавщину початок замітати снігом, дорожники продовжували укладати асфальт.
Цей ударний і, по всій видимості, даремний труд, зняв на відео полтавський автолюбитель і блогер Дмитро Бурмака, яке він виклав на своїй сторінці в Facebook.

«Потрібно ж встигнути освоїти кошти до закриття казначейства в кінці року», «До виборів треба встигнути» - коментують ролик користувачі соцмережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...